Top 10 woonkamers van deze week (#12)

Top 10 woonkamers van deze week (#12)

Housify publiceert iedere week de top 10 favoriete woonkamers. Bekijk hieronder prachtige foto’s van Nederlandse huiskamers om inspiratie op te doen.

Tip!

Zie jij een leuk product op de foto? Wij hebben op alle foto’s producten uitgelicht zodat jij gelijk meer informatie over dit product kunt vinden.

Meedoen met de top 10?

Kijk dan onderaan het artikel hoe je een foto kunt insturen!

Inspiratie van Home_byme

Via: @home_byme

“Mijn inspiratie haal ik uit woonbladen, woonprogrammas, woonwinkels en instagram. Ik houd van verandering en dus ziet onze woonkamer er regelmatig anders uit. Vooral accessoires wissel ik graag. Met een kleine ingreep toch een andere look creëren.”

Westwing

Inspiratie van Styledby_anoek

Via: @styledby_anoek

“Sinds september vorig jaar woon ik in dit huisje. Vind het er super fijn! Beetje bij beetje koop ik meubels en spulletjes om het verder in te richten. Hier en daar moet er nog geverfd worden, maar het meeste is gelukkig af. Mijn woonkamer is niet heel groot, vandaar een bar in plaats van een eettafel. Vooral met m’n barstoelen ben ik erg blij! Voor de basis heb ik gekozen voor natuurlijke materialen met zwart, wit, grijstinten en hier en daar wat kleur. Om inspiratie op te doen kan ik uren achter elkaar op Pinterest kijken, maar vooral op Instagram! Ik vind het ook erg leuk om te zien hoe andere mensen hun huis inrichten.”

Inspiratie van Lauhij

Via: @lauhij

“De woonkamer is een heerlijke plek waar vooral rust heerst. Ik ben dol op licht en ruimte, en zal daardoor eerder dingen weg halen als toevoegen. De petrol blauwe kleur op de muur is een van de weinige kleuren die je naast het grijs ziet. Het tv meubel heeft mijn man op maat gemaakt van steigerhouten planken. Ik houd erg van de Scandinavische stijl, en haal inspiratie van zowel instagram als pinterest.”

Inspiratie van Hoevedder

Via: @hoevedder

“Oud & Nieuw is ieder jaar op 31 december een feestje, maar oud en nieuw viert in ons huis het hele jaar feest! Ik mix en match graag. Vintage vondsten met een verhaal, gecombineerd met (betaalbare) producten van verschillende winkelketens, webshops & conceptstores, aangevuld met DIY’s (Do It Myselfs). Ik geef het interieur een persoonlijke touch door zelf posters, panelen en behang te ontwerpen. Op dit moment staat er een groot paneel met een industriële afbeelding achter de eettafel. Dit is een uitsnede van een foto die ik heb gemaakt van een sluis in Eefde. De mix tussen industrieel en vintage maakt me blij. Ik haal inspiratie uit elke dag door met een open blik naar de wereld te kijken. Ik houd de trends zeker in de gaten. Spreekt het me aan? Dan pas ik het toe als het matcht bij het geheel.”

Inspiratie van Selinesteba

Via: @selinesteba

Inspiratie van Elizabethtuiten

Via: @elizabethtuiten

“Ik woon nu 11 jaar in deze vrijstaande jaren dertig woning. Mijn interieur verandert door de jaren heen regelmatig. Mijn voorkeur gaat vooral naar licht/wit, industrieel. Maar na 14 jaar een witte bank te hebben gehad, hebben we vorig jaar een bruine bank gekocht. Verder hou ik van kleine bijzettafeltjes. Mijn inspiratie haal ik van Instagram en woonbladen en woonprogramma’s.”

Inspiratie van Ingebruins1

Via: @ingebruins1

“Ik houd ervan om spullen met elkaar te mixen. Oud met nieuw, en dan vaak een neutrale basis met kleurige accenten.
Regelmatig wissel ik even wat kussens voor een andere look en ook de indeling wisselt nog eens! Inspiratie haal ik uit mijn vak als interieurstyliste, bijzondere vakantiewoningen en natuurlijk ook via IG. In vorige woningingen pakte ik flink uit met kleurige wanden, maar nu wilde ik de hele basis juist fris wit hebben, zodat je er vervolgens nog alle kanten mee uit kunt qua styling.”

Westwing Home and Living

Inspiratie van Angelina_cura

Via: @angelina_cura

“Wij wonen met zijn vijven niet zo groot (we zijn met zijn allen al genoeg vulling) daarom probeer ik het licht en rustig te houden. Ik vind het wel leuk om combinatie van verschillende stijlen te hebben. Hou niet zo van kleur, door mijn hele huis hetzelfde kleurenpallet: wit, zwart, naturellen, en hout om warmte toe te voegen. Mijn inspiratie haal ik uit instagram, pinterest, woonbladen, woonprogramma’s, en ik kijk veel om mij heen, vind het altijd zo leuk om naar iemands inrichting te kijken.”

Inspiratie van Lijn51

Via: @lijn51

“Ik heb een foto gekozen waar vintage, design en modern samen komen. Op de foto is de elevated vaas van Muuto te zien, deze staat op een zelf ontworpen tafel gemaakt door een meubelmaker. De oude vintage apothekerskast hebben we opgeknapt en is nu weer in nieuwstaat. Door te mixen en te matchen brengt dat net een beetje extra sfeer in je huiskamer. Zo doe ik dat ook met accessoires. Op de foto is ook de hondenmand te zien welke door ons zelf is gemaakt van staal.”

Inspiratie van Ntsj____home

Via: @ntsj____home

“Mijn inspiratie voor de sfeer in mijn woonkamer haal ik eigenlijk overal en nergens vandaan! Maar vooral ook uit belevenissen en ervaringen van reizen die wij graag maken. Natuur inspireert mij en ook laat ik mij graag inspireren door insta en pinterest. Natuurlijke elementen en kleuren zijn een must voor mij.”Westwing Home and Living

Stuur jouw eigen woonkamer inspiratie in!

Volgende week zelf in de top 10 woonkamers staan? Stuur dan een foto van jouw woonkamer naar Top10@Housify.nl of tag een foto op Twitter, Instagram, Facebook of Pinterest met #Housify!