Top 10 woonkamers van deze week (#11)

Top 10 woonkamers van deze week (#11)

Housify publiceert iedere week de top 10 favoriete woonkamers. Bekijk hieronder prachtige foto’s van Nederlandse huiskamers om inspiratie op te doen.

Tip!

Zie jij een leuk product op de foto? Wij hebben op alle foto’s producten uitgelicht zodat jij gelijk meer informatie over dit product kunt vinden.

Meedoen met de top 10?

Kijk dan onderaan het artikel hoe je een foto kunt insturen!

Inspiratie van Myvisualpresentation

Via: @myvisualpresentation

“9 maanden geleden ben ik samen met mijn vriend verhuisd van Limburg naar Schiedam. Hele omslag was dat! Nieuwe stad, nieuw werk én een eigen appartement. Over het laatste maakte ik mij het minst druk, wist precies wat mijn basis zou worden. Hou van het frisse witte en lichtgrijs in huis, in combinatie met hout en zwart accenten. De verander-drang blijft, we willen graag een nieuwe bank! Uit woonbladen en Instagram haal ik zoveel positieve energie en inspiratie, hierdoor wil ik iedere dag vernieuwen en verschuiven.”

Westwing

Inspiratie van Gertrude145

Via: @gertrude145

“Onze woonkamer is rustig ingericht, het is een combinatie van vooral wit, grijs, hout en een beetje kleur.
De grote hoekbank biedt genoeg plek aan ons grote gezin en oogt toch ruimtelijk.
De boomstammen komen bij mijn oom vandaag. Hij liet een aantal lindes omzagen en ik mocht er 2 hebben en heb er tafeltjes van gemaakt. Samen met de andere tafeltjes staat het stoer en is het toch niet te vol.
Instagram en Pinterest zijn grote inspiratiebronnen voor mij, maar ik vind het ook erg leuk om op Marktplaats of in een kringloopwinkel te kijken.”

Inspiratie van Isabelheijtlager

Via: @isabelheijtlager

“Accessoires komen verder veel bij de hmhome en sissyboy vandaan. Wat echt 1 van m’n favoriete winkels is!
Ik kom ook altijd nog graag in de tuincentra, omdat ze hier altijd verrassende ideeën hebben en ik houd van groen in m’n huis!

Verder doe ik (natuurlijk, hoe kan het ook anders) inspiratie op van vt wonen en Elle wonen. Natuurlijk doe je ook veel ideeën op in de stad, bij leuke hotspots! Ook ben ik altijd verliefd op de spullen van Bloomingville en Hay!”

Inspiratie van Witjessandra

Via: @witjessandra

“Wij wonen alweer 13 jaar in ons huis. Een eengezinswoning van net na de oorlog. Veel authentieke details dus nog.
Onze woonkamer is niet heel groot, daarom hebben we het in huis rustig gehouden qua interieur; de nodige meubels en eenvoudige accessoires.
De basis is wit, omdat het mooi is, maar ook omdat het ruimte creëert. Bovendien kun je met wit alles!
Wij houden van een Scandinavisch interieur met hier en daar een industrieel detail. Licht, natuurlijke materialen gecombineerd met zwart/grijs.
De urban jungle trend vind ik echt te gek! Je kunt hiermee leuke hoekjes creëren in huis en dat doe ik dan ook met veel plezier, door foto’s toe te voegen geeft het je interieur net dat persoonlijke. Zelf heb ik een klein webshopje en maak veel accessoires ook zelf.
Ik haal mijn inspiratie uit Pinterest, IG, woonbladen en door om me heen te kijken te denken aan; winkelpanden, gebouwen, vakantie.”

Inspiratie van Barbaras.home

Via: @barbaras.home

“Wij wonen sinds 1 1/2 jaar in dit nieuwe huis. Mijn vriend heeft het grotendeels zelf gebouwd en we zijn nog met van alles bezig maar ja…Dat hoort erbij vinden we en is ook leuk :-)
Ik vond het erg spannend om alles uit te zoeken en dan vooral, hoe past het en staat het straks? Als hoofdkleuren hebben we zwart,wit, mint en veel hout. En ben er nog steeds blij mee. Ik koop daarnaast graag leuke woonaccessoires en verse bloemen en kan hiervoor ook genoeg leuke ideeën opdoen op instagram. Super verslavend… Ik hoop dat ik jullie ook inspireer met mn foto’s. “

Inspiratie van Nadiaarb

Via: @nadiaarb

“Ik woon nu 2 maanden in dit huisje en het Is bijna af. Van te voren had ik een richtlijn hoe ik alles wilde, maar uiteindelijk Is het maar net waar je tegenaan loopt. Ik heb veel op marktplaats gekeken, dat is soms lekker dan alles nieuw. Het enige wat echt vast stond was dat ik houtbehang wilde, deze is zelfs van Action omdat ik de kleur zo mooi vond! De witte kast is een kringloopvondst, ik was op zoek naar een mooie grote kast voor mijn slaapkamer in mijn ouderlijk huis. In die kamer was deze kast heel groot, natuurlijk moest de kast ook mee uit huis. Hij komt in de woonkamer ook mooi tot zijn recht, en omdat ik alles licht wilde heb ik dus ook een witte tv. De kist komt van een meubel outlet en ik was er meteen verliefd op.”

Inspiratie van Shantipolm

Via: @shantipolm

“Mijn stijl is een mix van een rustige witte basis, met hout en de laatste tijd wat meer donker kleuren zoals legergroen en zwart. Mijn inspiratie haal ik van uiteraard instagram, vt wonen, pinterest maar ook van de site petite passport dat is van een lieve vriendin van mij, daar word ik heel blij van.”

Westwing Home and Living

Inspiratie van M_vetten

Via: @m_vetten

“We zijn 6 maanden geleden verhuisd naar een kleiner appartement, dus deze meubels hadden we al. We zijn heel blij en tevreden met onze inrichting! Het is geworden zoals ik het in mijn hoofd had! Ik ben veel met inrichting bezig heb ook een cursus binnenhuis gedaan wat heel erg leuk was!”

Inspiratie van Zosuus

Via: @zosuus

Inspiratie van Huisje6

Via: @huisje6

“In januari 2015 kwam ons huis voorbij op Funda. Tijdens de eerste bezichtiging was ik al verkocht. Tijdens de tweede bezichtiging mijn vriend ook en toen hebben we ons huis gekocht! In juni was de overdracht, dus ik had een paar maanden de tijd om inspiratie op te doen. Ik houd van een mix van natuurlijke kleuren. Je vind daarom in ons interieur veel zwart, wit, bruin en hout. Dit alles geeft een warme, fijne sfeer. Het is een mix van nieuwe en oude spullen. Ook een gymkast in de kamer is zo’n knipoogje in ons interieur. Mijn vriend is namelijk gymleraar.”Westwing Home and Living

Stuur jouw eigen woonkamer inspiratie in!

Volgende week zelf in de top 10 woonkamers staan? Stuur dan een foto van jouw woonkamer naar Top10@Housify.nl of tag een foto op Twitter, Instagram, Facebook of Pinterest met #Housify!