Top 10 wonen van deze week (#2)

Top 10 wonen van deze week (#2)

Housify publiceert vanaf nu ook iedere maand de top 10 wonen. Bekijk hieronder prachtige foto’s van Nederlandse woningen om inspiratie op te doen.

Tip!

Meedoen met de top 10?

Kijk dan onderaan het artikel hoe je een foto kunt insturen!

Inspiratie van Mynewhome_8

@mynewhome_8

Via: @mynewhome_8

“Eigenlijk bestaat ons hele huis uit de kleur wit met een beetje grijs. Behalve dit gedeelte van de woonkamer. Op het moment dat ik dit schrijf is het alweer veranderd maar ik had toen de lente begon, echt even behoefte aan kleur. De bank is al bijna 10 jaar oud en ik vind hem eigenlijk niet mooi meer maar helaas waren er andere prioriteiten. Wel grappig om te zien dat ik op Instagram veel positieve reacties op de bank krijg. Met de kussentjes probeer ik het toch een beetje licht te houden.”

Westwing

Inspiratie van Indithuisje

@indithuisje

Via: @indithuisje

“hoh bijna overal waar ik loop is het eerste waar mijn oog op valt accessoires. We zijn pas verhuisd, ik heb bijna al mijn oude accessoires gebracht bij de kringloop of verkocht via mp, dat vind ik dan weer leuk want je maakt andere weer blij en kan zelf weer op zoek naar wat nieuws.
Ik vind zoveel dingen leuk, soms best lastig….maar op dit moment heb ik mijn oog vooral op bohemian accessoires laten vallen..“

Inspiratie van k_a.r.i.n

@k_a.r.i.n

Via: @k_a.r.i.n


Mijn huis is de laatste maanden erg veranderd, van donker en weinig planten, naar een stuk lichter, wat meer planten. En zelfs toevoegingen van hout, wat het geheel toch weer wat huiselijker maakt. En een mooie lichte poster van hannah lemholt op het dressoir. De ixxi is ook van hannah lemholt.”

Inspiratie van Mamavan2prinsessen

@mamavan2prinsessen

Via: @mamavan2prinsessen

“5 weken geleden zijn we in dit studentenhuis komen wonen. Het plafodn is laag en overal zitten balken; hierdoor moesten we creatief zijn door de ruimte met 2 jonge kinderen. Alle meubels zijn onafhankelijk van elkaar gekocht in de hoop dat het uiteindelijk zou matchen. Inmiddels zijn we super blij met de combinatie en de rustige en frisse uitstraling.”

Inspiratie van Interieurkiekjes

@interieurkiekjes

Via: @interieurkiekjes

“Ik woon sinds kort in dit appartement in Sneek, heb een passie voor styling en vind het leuk om dit met anderen te delen. De laatste trends volg ik op de voet en ik doe voornamelijk inspiratie op via internet.

In heb gekozen voor een ronde eettafel, omdat mijn appartement vrij hoekig is. Een ronde tafel geeft een speels effect geeft aan de ruimte. Mijn stijl beschrijf ik als minimalistisch en modern. Ik creëer warmte door gebruik te maken van houten materialen en accessoires. Verder ben ik gek op bloemen in huis. Dit geeft het totaalplaatje veel sfeer. Hoewel ik graag gezellig met vrienden aan de eettafel eet, is de woonkamer mijn favoriete plekje. Vooral nu, met mijn nieuwe bank, waar ik helemaal verliefd op ben. Op de stoelen was ik opslag verliefd. Ik heb wel gekozen voor Eames Replica’s, omdat ik nog vele andere ideeën heb voor dit huisje. De eetkamer wordt nog aangevuld met een back to school stoel en een ander model van Eames, waar ik verliefd op ben geworden.”

Inspiratie van Claud.80

@claud.80

Via: @claud.80

“Ik hou van een opgeruimde nette keuken. Geen ditjes en datjes op mijn aanrecht. ?.”

Inspiratie van Perfectlittleisa

@perfectlittleisa

Via: @perfectlittleisa

“Mijn vriend heeft ons huis 5 jaar geleden zelf laten bouwen, dus alles was mogelijk. We wilden een functionele maar ook zeker stoere keuken. En boven alles, een keukeneiland! Het functionele komt terug in de opbergruimte. We hebben veel kastjes, om al het keukengerei kwijt te kunnen. Het keukenblad is hoogglans antraciet en de kastjes zijn greeploos mat wit.”

Westwing Home and Living

Inspiratie van Originstyle

@originstyle

Via: @originstyle

“Natuurlijke en verweerde materialen met een stoer en rauw kantje. Daar houd ik van! Zo heb ik ervoor gekozen om twee steenschotten achter het bed te plaatsen. Deze komen mooi tot zijn recht tegen de kalkmuur (kleur Earth Stone fresco van Pure en Original). Het geheel aan donkere grijze kleuren gecombineerd met hout maakt dat de kamer een landelijke basis heeft.”

Inspiratie van Sanne_donker

@sanne_donker

Via: @sanne_donker

“Toen bleek dat wij op Pinterest allebei dezelfde foto opgeslagen hadden van een ingebouwd bed in een houten vloer, besloten we ons eigen slaapparadijsje te creëren op zolder. We hebben een plan uitgewerkt
om een bed verzonken in een houten vloer te realiseren. Naast het bed hebben we, ook ‘verstopt’ in de vloer, nachtkastjes met elektrovoorzieningen en opbergruimtes gerealiseerd zodat we meteen van alle rommel op de nachtkastjes naast het bed af zijn.”

Inspiratie van Nieks_servies

@nieks_servies

Via: @nieks_servies

“Planten in huis zijn fijn. Liefste verschillende soorten, vormen en maten. De orchidee zul je altijd ergens bij mij in huis vinden. De inspiratie en liefde voor de orchidee heb ik van mijn Oma overgenomen. Gelukkig is het oudbollige imago van de orchidee helemaal verdwenen.”Westwing Home and Living

Stuur jouw eigen inspiratie in!

Volgende maand zelf in de top 10 staan? Stuur dan een foto naar Top10@Housify.nl of tag een foto op Twitter, Instagram, Facebook of Pinterest met #Housify!