Top 10 slaapkamers van deze week (#5)

Top 10 slaapkamers van deze week (#5)

Housify publiceert nu ook iedere week de top 10 favoriete slaapkamers. Bekijk hieronder prachtige foto’s van Nederlandse slaapkamers om inspiratie op te doen.

Tip!

Zie jij een leuk product op de foto? Wij hebben op alle foto’s producten uitgelicht zodat jij gelijk meer informatie over dit product kunt vinden.

Meedoen met de top 10?

Kijk dan onderaan het artikel hoe je een foto kunt insturen!

Inspiratie van Dewidc

Via: @dewidc

“Ons hele huis is wit, maar alleen de slaapkamermuur heeft een kleurtje gekregen! De kleur is Blueberry Dream van Flexa. Eerder heb ik al eens een oud stoeltje van de kringloop in deze kleur geverfd en we vonden het zo’n mooie blauw dat we de muur ook in deze kleur geverfd hebben. Het houten hoofdbord maakte ik zelf van gebruikt steigerhout. Het houten blokje is onze wekker en gaat aan als je in je handen klapt! Leuk hè?”

Westwing

Inspiratie van Neelderid.ls

Via: @neelderid.ls

“Het is een kleine slaapkamer 3,5 m op 3,5 m en maar 2 m hoog dus deze wou ik volledig in het wit met dan wat kleurige accenten omdat ik hou van kleur dit geeft een warm speels gevoel de kleurkeuze is gebaseerd op de kast.
Op termijn verdwijnen de kasten voor inbouwkasten in de speelruimte en komt er een gegoten PU vloer in een groen kleurtje.”

Inspiratie van Debbienieling

Via: @debbienieling

Mijn inspiratie? Ik ben gewoon gek op interieur! Ik had op pinterest een aantal foto’s gezien, met dikke lakens boven het bed en dit heb ik omgetoverd in 2 vitrages met led-kerstverlichting er achter. Alsof je naar n sterrenhemel kijkt. Het is rustgevend, romantisch en ontzettend lief :-) er zitten 2 roedes achter elkaar, zodat de verlichting wel wat los hangt van de vitrage. de nachtkastjes ernaast zijn gemaakt van steigerhout met dik touw. Ik heb gelukkig een heel handige man 😉 ik ben de ideeeenmaker, hij de uitvoerder.. Dit werkt perfect :-)”

Inspiratie van Hugyourstyle

Via: @hugyourstyle

Eindelijk heb ik mijn slaapkamer onder handen genomen. Ik had een witte slaapkamer. Witte muren, wit bed en witte gordijnen. Licht en rustig, maar ook een beetje saai. Het moest stoerder en minder steriel. De kleur werd Early Dew van Flexa Creations. Die kleur combineert erg mooi met wit en geeft mijn slaapkamer de uitstraling die ik zocht: kleurrijk, fris en stoer, maar nog steeds rustig.

Op Instagram en Pinterest had ik al verschillende soorten leren handgrepen en plankendragers gezien die zelf gemaakt waren van leren riemen. Dus ging ik aan de slag met twee riemen en een schaar. Zo werden de witte ronde knopjes op mijn nachtkastjes vervangen door deze leren handgreepjes. Met de langere stukken leer en twee schroeven heb ik boven mijn bed een plank opgehangen. Op deze plank kan ik steeds ander lijstjes zetten. Veranderen doe ik immers graag ;). ”

Inspiratie van Sabinemusschexx

Via: @sabinemusschexx

“De basis in ons hele huis is wit gecombineerd met industriële en stoere meubelen. Dit wilden wij doorvoeren in alle kamers in ons huis, dus ook in de slaapkamer. De draadmand met steigerhouten plank erop (makkelijk te maken) zijn eigenlijk bijzettafeltjes, maar vonden wij perfect passen als nachtkastjes.”

Inspiratie van Dominique.reincke

Via: @dominique.reincke

“We houden van strak, maar sfeervol. Zwart-wit met een beetje kleur.
Een grote ixxi van Mailyn Monroe maakt het geheel af. De slaapkamer
heeft geen deur, maar is een open ruimte op de bovenste verdieping,
met aansluitend een heerlijk dakterras ?”

Westwing Home and Living

Inspiratie van Wendyvos20

Via: @wendyvos20

“Toen ik 4 jaar geleden in dit huis kwam woensdag, schilderde ik mijn slaapkamer lilapaars met zachtroze. Toendertijd had ik een Malm bed van de ikea in middenbruin alleen dit zou niet echt passen bij mn nieuwe interieur. Om kosten te besparen heb ik het bed mooi wit geverfd. 2 jaar geleden was ik het zoetsappige roze ineens zat. Ik ben dol op mintgroene/turquoise tinten. Via Google en pinterest deed ik mijn inspiratie op voor een nieuwe slaapkamer. Toen was ik nog niet zo’n instagram verslaafde ? snel naar de bouwmarkt voor een pot verf en aan de slag. Binnen een week had ik een compleet nieuwe slaapkamer. Mooie turquoise tint met het frisse wit. En schitterend fuchsiaroze orchideeën. Ik wilde een beetje een hotelsuite creëren. Met een mooi wit dekbed en veel grote kussen.”

Inspiratie van Roooshome

Via: @roooshome

Inspiratie van Nandyw

Via: @nandyw

“Ik houd van mixen en matchen met oud en nieuw. En mooie spullen hoeven niet duur te zijn!
Mijn slaapkamer is clean, licht en wit. Heerlijk rustig en geen afleidingen, daar voel ik mij prettig bij. De houten vloer ben ik ontzettend blij mee. De tweedehands vloer hebben we overgenomen van kennissen en straalt fijne warmte uit. De vloer kon rustig nog enkele rondjes mee.”

Inspiratie van Dolledottie

Via: @dolledottie

“Onze slaapkamer is nog maar net ingericht, terwijl we hier toch al zo ongeveer 10 jaar wonen. Ik vond het nooit zo belangrijk, je bent er tenslotte toch alleen maar met je ogen dicht. Maar als creatieveling begon het dan toch te jeuken, en na het zien van al die prachtige slaapkamers op instagram en pinterest ben ik voor de bijl gegaan.

Er moesten dus nachtkastjes komen en het werd een hele zoektocht ,
De slaapkamer is nogal groot dus een inimini nachtkastje zou daar helemaal weg vallen. Op marktplaats vond ik uiteindelijk 2 hele grote identieke transport kisten. Lekker stoer en het zorgt ook weer voor extra veel opberg ruimte voor bijvoorbeeld de wintersport kleding.
De slaapkamer is hoofdzakelijk zwart wit en grijs net als de rest van het huis , maar ik probeer het wel zo licht mogelijk te houden.
De inrichting is stoer en industrieel met niet al te veel tierelantijnen.
Decoreren doe ik veel met zelf gemaakte spullen zoals mijn hand gevilte schapen vachten en wandkleden.
Inspiratie haal ik vaak uit woonbladen en pinterest maar ik probeer daar toch wel zoveel mogelijk mijn eigen draai aan te geven .”Westwing Home and Living

Stuur jouw eigen slaapkamer inspiratie in!

Volgende week zelf in de top 10 slaapkamers staan? Stuur dan een foto van jouw slaapkamer naar Top10@Housify.nl of tag een foto op Twitter, Instagram, Facebook of Pinterest met #Housify!