Top 10 slaapkamers van deze week (#3)

Top 10 slaapkamers van deze week (#3)

Housify publiceert nu ook iedere week de top 10 favoriete slaapkamers. Bekijk hieronder prachtige foto’s van Nederlandse slaapkamers om inspiratie op te doen.

Tip!

Zie jij een leuk product op de foto? Wij hebben op alle foto’s producten uitgelicht zodat jij gelijk meer informatie over dit product kunt vinden.

Meedoen met de top 10?

Kijk dan onderaan het artikel hoe je een foto kunt insturen!

Inspiratie van Homebysoph

Via: @homebysoph

“Met inspiratie van foto’s op Pinterest ben ik aan de slag gegaan met het opknappen van mijn slaapkamer. Met een paar kleine aanpassingen (muur schilderen, wandplanken en een nieuw dekbedovertrek) heb je een totaal andere look. Ik koos voor Petrol blue op de muur, dit bleek goed bij het bed te passen. Nieuwe accesoires hoeven niet duur te zijn!”

Westwing

Inspiratie van Thuis_bij_heidi

Via: @thuis_bij_heidi

“Ook hier houd ik van de lichte scandinavische stijl. Ben erg blij met de lambrisering achter het bed die door mijn vader gemaakt is. Evenals de linnenkast die van oude deuren zijn gemaakt.”

Inspiratie van Huisjeboompjeboxers

Via: @huisjeboompjeboxers

Inspiratie van Thuiskomen

Via: @thuiskomen

Deze kledingkast is mijn grootste trots. Deze heb ik samen met mijn vader gemaakt. We hebben de slaapkamer verkort door een U wand te plaatsen, waarvoor twee staldeuren hangen. Deze deuren hebben we gemaakt van vloerplanken uit een oude boerderij, ze hangen aan een stalen rails met geleiders. Boven mijn bed hangen vintage fotolijsten, deze heb ik op een rommelmarkt verzameld en vervolgens mat wit geschilderd. Ik heb er haakjes in bevestigd zodat ik er accessoires of foto’s in kan hangen. De schommelstoel is een Marktplaats vondst, Scandinavisch design. Deze heb ik mat grijs geschilderd.

Inspiratie van Selinesteba

Via: @selinesteba

Inspiratie van Homenaoom

Via: @homenaoom

“Aan de muur hangen kringloopvondsten en oude lijsten van mijn Oma die je met een likje verf weer helemaal eigen maakt. Onze stijl is stoer en simpel maar met een romantische twist..”

Westwing Home and Living

Inspiratie van Djzuidberg

Via: @djzuidberg

“Sinds bijna 2 jaar wonen we in dit huis. Wij houden van donkergrijs en wit. De buitenkant van ons huis is ook in deze kleuren. Om de slaapkamer niet te druk te maken hebben we ook hier voor deze kleuren gekozen. Elke avond als ik mijn bed induik denk ik…wat een heerlijke kamer! Inspiratie haal ik uit woonbladen en veel verzin ik zelf. Mijn hobby is dan ook woonshoppen en inrichten! Vooral na een programma als vtwonen word ik onrustig en denk ik….wat zullen we nu weer eens aanpakken!”

Inspiratie van Degoedewonen

Via: @degoedewonen

“Ik wilde een wat andere manier van verven uit proberen. Vandaar de extra slordig lijn van de lambrisering. De kleuren zijn extra matte latex Le Nou & Blanco van Karwei. Kleur bovenkant is Earl Dew en steenbokgrijs. Ik vond het leuk om de nachtkastjes te maken van echte boomstammen op wieltjes. Het trapje heb ik gemaakt van vuren latten en mee geschilderd in de kleur van de muur. De kamer is een bron van eigen fantasie en natuurlijke elementen.”

Inspiratie van Johanna_reitsema

Via: @johanna_reitsema

“We zijn een boerderij uit 1661 aan het renoveren. De schoorsteen was helemaal zwart van het roet van de kachel beneden, deze is behandeld met abastine producten. Ik houd van een rustig interieur, niet teveel tierelanteintjes maar wel een combinatie van oud/modern/industrieel.”

Inspiratie van Stoerinhuis

Via: @stoerinhuis

“Een fijn bed is belangrijk als je uitgerust aan je dag wilt beginnen. Na jarenlang samen op 1.40 meter te hebben geslapen, investeerden we in deze fijne boxspring. Weg als ik ben van een grafische, scandinavische stijl, viel ik als een blok voor dit dekbedovertrek. Ik word nog iedere dag vrolijk van de droge ‘just another thing hanging over your head’ quote!”Westwing Home and Living

Stuur jouw eigen slaapkamer inspiratie in!

Volgende week zelf in de top 10 slaapkamers staan? Stuur dan een foto van jouw slaapkamer naar Top10@Housify.nl of tag een foto op Twitter, Instagram, Facebook of Pinterest met #Housify!