Top 10 slaapkamers van deze week (#2)

Top 10 slaapkamers van deze week (#2)

Housify publiceert nu ook iedere week de top 10 favoriete slaapkamers. Bekijk hieronder prachtige foto’s van Nederlandse slaapkamers om inspiratie op te doen.

Tip!

Zie jij een leuk product op de foto? Wij hebben op alle foto’s producten uitgelicht zodat jij gelijk meer informatie over dit product kunt vinden.

Meedoen met de top 10?

Kijk dan onderaan het artikel hoe je een foto kunt insturen!

Inspiratie van Hilgreee

Via: @hilgreee

“Toen ik vanaf een studentenkamer in mijn huidige appartement trok dacht ik niet echt na over de inrichting wat zich uitte in een bloemetjesbehang met mint en goud in de slaapkamer.
Afgelopen jaren heb ik een duidelijkere stijl en smaak ontwikkeld. Over de meeste ruimtes in het huis was ik tevreden, behalve de slaapkamer.
Twee maanden terug ben ik begonnen om de slaapkamer aan te passen. Nadat ik het behang er af had getrokken bleek er een betonnen muur onder te zitten. In eerste instantie wilde ik de muur aanpakken om hem de kunnen schilderen maar geïnspireerd door instagram en pinterest besloten om hem zo te houden. De combinatie van de stoere muur met zachte kussens en plaids maakt het tot een fijne plek om tot rust te komen!”

Westwing

Inspiratie van Cindydej14

Via: @cindydej14

“Het heeft even geduurd voordat de slaapkamer naar mijn zin was. We begonnen met een spijlen bed van de Ikea met daarnaast twee van die grote nachtkastjes met lades. Uiteindelijk hebben wij bij Beter Bed een box spring gekocht. De rest kwam toen vanzelf. Ik wilde de muren in de slaapkamer niet verven, omdat ik rust wilde creëren door het wit te laten.

Echter vond ik een ‘kale muur’ wel erg wit en heb ik toen via verkoophoek op facebook een oude deur gescoord. Deze heb ik vervolgens grijs geverfd en heb ik hier aan allerlei posters gehangen om zo een speels effect te creëren en om de witte muur te breken . De deur kan ik even zo goed weer weg zetten als ik er op uitgekeken ben.
Ook heb ik een wit antiek kastje in de slaapkamer staan, die eerst bij mijn oma in de schuur stond. In eerste instantie had ik het kastje zwart geverfd, echter vond ik het toch te donker geworden. Uiteindelijk heb ik het kastje weer wit geverfd, omdat het toch wat rustiger toont.”

Inspiratie van Keeelly91

Via: @keeelly91

“De kleur op de muur is: okergoud van flexa. De planten en vlinderposter zijn van intratuin. We hebben hout op de wand achter ons bed en we hebben dat met whitewash geverfd.”

Inspiratie van Originstyle

Via: @originstyle

De stijl van onze slaapkamer is een combinatie van de scandinavische en landelijke interieurstijl. De basiskleur van de slaapkamer is wit. Om sfeer en warmte te creëren, koos ik voor de toevoeging van bruintinten en rustieke en natuurlijke elementen, zoals aaibare vachtjes, dierenprints en houten accessoires.

Inspiratie doe ik veelal op via Pinterest en Instagram, maar ook via woonbladen als VT Wonen en Wonen Landelijke Stijl. De wand achter ons bed heb ik zelf van steigerhouten planken gemaakt.

Inspiratie van _Mirjam_72

Via: @_mirjam_72

“We hebben in de slaapkamer gekozen voor lichte tinten; de wanden zijn wit en op de vloer ligt een blank eiken laminaatvloer. Deze combinatie geeft de ruimte een rustige en frisse uitstraling!”

Inspiratie van Mirjam_hart

Via: @mirjam_hart

“Tegen de muur hebben we een lambrisering gemaakt van OSB platen, zoals je in de foto kunt zien”

Westwing Home and Living

Inspiratie van B_leef

Via: @b_leef

“Waarom deze stijl? Ik hou van rust en kalmte in de slaapkamer, koele tinten zodat het fris is. Het moet niet te poezelig of romantisch worden, ik hou van een slaapkamer met pit om zo de dag vol nieuwe energie te beginnen.”

Inspiratie van 19nelleke92

Via: @19nelleke92

“Ik vind lichte en zachte kleuren en dat gecombineerd met hout een erg mooie combinatie. Ik heb vooral veel ideeën op gedaan met pinterest en instagram. En door VTwonen te kijken ben ik op het idee gekomen om een cirkel boven ons bed te maken. Ik ben er erg tevreden mee, want het is net even iets anders..”

Inspiratie van Aarnsrianne

Via: @aarnsrianne

“De Scandinavische style is ons uitgangspunt geweest voor onze slaapkamer. We hebben veel natuurlijke materialen gebruikt zoals hout,katoen,linnen,bamboe en staal. De kleuren zijn vooral veel lichte tinten,behalve onze houten vloer die we hebben hergebruikt en zwart geschilderd. Door de materialen mix geeft het veel sfeer en warmte aan de ruimte.”

Inspiratie van Kaatje_karin

Via: @kaatje_karin

“En de slaapkamer is ook wit. Heerlijk fris. Het rek tegen de is een oude latten bodem. Ideale want zo hoefde ik geen gaten te boren om iets te kunnen ophangen. Het nachtkastje en de dressboy is van de kringloop en heb ik wit geverfd. Ik had nog een rol krijtbord papier en die heb ik aan een kleerhanger gehangen. En zo kun je elke keer een leuke tekst erop schrijven..”Westwing Home and Living

Stuur jouw eigen slaapkamer inspiratie in!

Volgende week zelf in de top 10 slaapkamers staan? Stuur dan een foto van jouw slaapkamer naar Top10@Housify.nl of tag een foto op Twitter, Instagram, Facebook of Pinterest met #Housify!