Top 10 keukens van deze week (#3)

Top 10 keukens van deze week (#3)

Housify publiceert vanaf nu ook iedere maand de top 10 keukens. Bekijk hieronder prachtige foto’s van Nederlandse keukens om inspiratie op te doen.

Tip!

Zie jij een leuk product op de foto? Wij hebben op alle foto’s producten uitgelicht zodat jij gelijk meer informatie over dit product kunt vinden.

Meedoen met de top 10?

Kijk dan onderaan het artikel hoe je een foto kunt insturen!

Inspiratie van Zosuus

Via: @zosuus

“We wonen in een nieuwbouwhuis dus als eerste bewoners konden wij alles zelf naar onze smaak uitzoeken en inrichten. De keuken is helemaal grijs met een gerasterd werkblad. Ik viel als een blok voor het werkblad; lekker stoer en even weer wat anders.. De hele keuken is vrij stoer want dat past goed bij ons huis. Ik houd erg van koken en de bar achter het werkblad maakt het extra gezellig!! ”

Westwing

Inspiratie van Bloosz

Via: @bloosz

“De woonboeken van Piet Boon en Stijlvol Wonen waren mijn grootste inspiratiebronnen samen met tijdschriften en het bezoeken van meerdere keukenzaken. De kasten zijn gemaakt van zwartgebeitst eikenhout, het kookeiland is gemaakt van matwit Caesarstone en bevat hoogglans witte keukenlades. “

Inspiratie van Witjessandra

Via: @witjessandra

“Wij wonen in een huurwoning, daar zit vaak een standaard keuken in.
De keuken was wit toen we erin kwamen en zo is deze dus al ruim 13 jaar, wat was ik blij dat ie niet een andere kleur had zeg! Hahaha!
Ik heb geprobeerd hem zo ‘clean’ mogelijk te houden, zodat de keuken mooi aansluit op de rest van ons interieur.
Met simpele kleuren en natuurlijke materialen heb ik ‘m aangekleed. Accessoires maken het af.
Toch zou ik graag wat veranderingen willen gaan aanbrengen, maar al met al ben ik best tevreden over onze huurhuiskeuken!”

Inspiratie van Lindy Witteveen

“Wit zou het zeker niet worden, hoogglans wel. We hebben een paar keukenzaken bezocht en het was lastig. Uiteindelijk hebben we gekozen voor een antraciet kleurig dik robuust blad met hoogglans kastjes in de kleur Sahara. Het leuke van deze kleur is dat ie steeds weer anders lijkt, dit komt door de lichtinval. Soms lijken de kastjes grijs en dan weer taupe. Vanaf het begin heb ik geroepen dat er een mat zwarte plank aan de muur boven het aanrecht moest komen. Hier staan mooie voorraadpotten, servies en kruiden op. Sommige mensen zullen het rommelig vinden maar voor mij geldt: A messy kitchen is a happy kitchen!”

Inspiratie van Joyce_wiggers

Via: @joyce_wiggers

“Vorig jaar hebben we onze keuken verbouwd. Er zat een heel oud keukentje in, heel basic maar totaal niet onze smaak en passend bij de rest van het huis. We hebben onze keuken zelf ontworpen. Al onze wensen, eisen en budget doorgegeven en samen een 3D tekening gemaakt. We hebben gekozen voor grijze tinten gecombineerd met hout. Ik hou van een stoere keuken. Het is een kleine ruimte dus hebben we bewust voor grote lijnen gekozen. Lades van 80cm breed, grote handvaten, alle wand – en vloertegels in 1 lijn gelegd zodat het optisch ruimer oogt. De wand en vloertegels komen uit Duitsland. Is voor ons heel dichtbij, waar ze een ruime keus hebben en het is stukken goedkoper dan in Nederland (aanrader dus). Ook hebben we bewust niet voor hoogglans wit gekozen, ten eerste omdat je het al heel veel ziet, en je ziet er alles op. De zon komt in de keuken op dus ik zou bij elk vingerafdrukje op de kastjes blijven poetsen, dat wilde ik voorkomen.”

Inspiratie van Bri_hoog

Via: @bri_hoog

Inspiratie van angelina_cura

Via: @angelina_cura

“Mijn keuken is niet zo groot; 2 bij 2 meter. Heb daardoor voor een witte keuken gekozen en bewust bij afzuigkap geen kastjes voor ruimtelijk effect en hoge kastjes. Vind het betonnen aanrecht zo gaaf, maar je ziet er alles op, daarom is er gekozen voor composiet, is makkelijk in onderhoud. Er is extra warmte aan de keuken toegevoegd door houten accessoires. “

Westwing Home and Living

Inspiratie van Myflavourites

Via: @myflavourites

“Ik wilde graag hoogglans wit en in eerste instantie had ik grijze tegels, keukenblad en achterwand uitgekozen. Maar omdat ik dat iets tekil vond werd het deze warme tint.
Wat ik iedereen kan aanraden bij de aanschaf van een keuken is een quooker! Wat is dat handig!
Als we samen eten doen we dat aan tafel maar soms komt dat niet uit en dan zitten we graag aan de steigerhouten bartafel.
Ook is er gekozen voor 2 ovens ipv een combinatie met een magnetron. En die mis ik geen dag! Omdat ik veel doe met de oven en zeker in geval van meerdere ovengerechten is dat voor mij ideaal! Nooit meer gedoe met verschillende temperaturen en tijden!”

Inspiratie van Iamhandgemaakt

Via: @iamhandgemaakt

“De keuken heeft een mat wit greeploos design met aluminium lijsten. Het blad is een naturel tint uitgevoerd in composiet. Een stoomoven, een combi oven in de half hoge kast. De inductie plaat met 4 pitten naast elkaar is fantastisch! “

Inspiratie van Honeyimhome.inspiration

Via: @honeyimhome.inspiration

“Onze keuken is echt het hart van ons huis. Mijn droom was altijd een gezellige keuken met kookeiland dus toen we dit huis kochten zijn we meteen begonnen met deze verbouwing en hebben we een keuken laten ontwerpen. Wij houden erg van koken, gezelligheid en vrienden. Aan een kookeiland kun je gezellig met zijn allen koken en borrelen want hier hebben wij alle ruimte voor. Dit gebeurt dan ook regelmatig
Ik hou van een witte basis omdat ik nog wel is wat verander. Verder ben ik gek op vintage en zie je ook veel vintage details terug in de keuken. Zo hebben we een oude ladder aan het plafond die ik vond bij een vriendin van mij in de schuur. Hier hebben wij nu ons keukengerei aan hangen. En een schildersezel waar ik mijn kookboeken op uitstal deze vond ik bij de kringloop.
Ook ben ik wel gek op een grapje in het interieur. Zodoende hebben we een wand in de keuken van kurk. Hier prik ik allerlei lekkere recepten op als ik weer is wat tegenkom.”Westwing Home and Living

Stuur jouw eigen keuken inspiratie in!

Volgende maand zelf in de top 10 keukens staan? Stuur dan een foto van jouw keuken naar Top10@Housify.nl of tag een foto op Twitter, Instagram, Facebook of Pinterest met #Housify!