Top 10 keukens van deze week (#2)

Top 10 keukens van deze week (#2)

Housify publiceert vanaf nu ook iedere maand de top 10 keukens. Bekijk hieronder prachtige foto’s van Nederlandse keukens om inspiratie op te doen.

Tip!

Zie jij een leuk product op de foto? Wij hebben op alle foto’s producten uitgelicht zodat jij gelijk meer informatie over dit product kunt vinden.

Meedoen met de top 10?

Kijk dan onderaan het artikel hoe je een foto kunt insturen!

Inspiratie van Wenn69

Via: @wenn69

“We hebben ons nieuwbouwhuis 7 jaar geleden gekocht en deze naar eigen smaak opgebouwd. Er stond nog geen toilet in! Zo ook onze Ikea keuken, deze is in een landelijke stijl gecombineerd met strak. Het zwarte stenen aanrechtblad steekt mooi af tegen de witte kastjes. Boven de spoelbak hangt een landelijke plank waar je leuke accessoires kunt uitstallen en aanhangen. Ik doe mijn inspiratie van ons huis op in woonbladen en sinds 2015 Instagram.
Dit laatste is echt een leuke aanrader als je van interieur houdt.
Zo leuk om te doen en andere weer te inspireren met mijn eigen interieurfoto’s
Daar wordt ik echt blij van.”

Westwing

Inspiratie van Zwitwart

Via: @zwitwart

“Wij hebben de keuken zelf bedacht zo. Toen we ons huis kochten was hier nog de koeienstal en na een jaar intensief verbouwen is dit het geworden. De tegels hebben we bij een tegelwinkel in Dordrecht gekocht en zelf de kleuren bij elkaar gezocht. En daar komt ook de haan bij het fornuis (een Boretti) vandaan. Achter de schuifdeur zit de bijkeuken. Het is de favoriete ruimte van ons allemaal eten er vaak met vrienden. En zitten er de meeste tijd.”

Inspiratie van Do_home30

Via: @do_home30

“Rust in huis is rust in je hoofd is mijn motto. Wit, grijs en houttinten vind je overal terug in ons interieur, je zou gerust kunnen zeggen dat dit geïnspireerd is op het Scandinavische wonen. Vooral veel licht in huis, heerlijk! Zo ook in de keuken. Een minimalistische, rustige uitstraling door witte hoogglans frontjes en met een extra dik werkblad in een houtlook design. De keuken is een eigen ontwerp, het werkblad is achter de wasbak ‘de hoek om’ getrokken en zo is er een leuke zitbar gecreëerd. Leuk en vooral gezellig als je ’s ochtends de boterhammetjes staat te smeren voor in de lunchtrommeltjes en de kids hun ontbijtje eten ‘aan de bar’. En er is genoeg ruimte over om mooie spullen neer te kunnen zetten en te stylen. Een hobby van de vrouw des huizes?!”

Inspiratie van Oakstreetstyling

Via: @oakstreetstyling

“Toen we ons jaren 30 huis kochten van een oude dame zat de originele keuken er nog in. Erg leuk om te zien, maar absoluut niet praktisch…
We wilden graag een moderne keuken, maar ook de oude sfeer van het huis respecteren. Die oude sfeer zie je nog terug in de originele terrazzo vloer, en de tegels met het zwarte typische jaren 30 streepje.
Onze keuken is van eikenhout en is gemaakt door een meubelmaker. Toch was deze zeker niet onbetaalbaar, doordat het binnenwerk gewoon van IKEA is!”

Inspiratie van Estherdelsink

Via: @estherdelsink

“Een keuken gemaakt van onbehandeld eikenhout met een aanrechtblad van Belgisch-hardsteen; alle apparaten en de tv zitten verwerkt in de grote kastenwand. Nog altijd heel blij met deze keuken!”

Inspiratie van Liek05

[top10k2@liek05]

Via: @liek05

Inspiratie van Home_by_miems

Via: @home_by_miems

“5 jaar geleden hebben wij onze keuken laten plaatsen en nog elke dag ben ik er zo blij mee. We hebben gekozen voor greeploze deurtjes in hoogglans wit. Het houten blad geeft het een warme sfeer. Laatst hebben we een ombouw van steigerhout over de afzuiger gezet, idee op instagram opgedaan. Ook hebben we sinds kort houten jaloezieën, dat maakt het helemaal gezellig vind ik, hele mooie lichtinval! Elke week wissel ik wel met de accessoires die op het aanrecht staan.”

Westwing Home and Living

Inspiratie van Jachthuys

Via: @jachthuys

“Ik houd van een strak maar ook warm interieur. De achterwand is bruin en het eiland wit met een noten houten eetblad. De barkrukken bombo maken het tot een heerlijke plekje om te ontbijten of aan te schuiven met een glas wijn als er wordt gekokkereld.”

Inspiratie van Huisjehuizinga

Via: @huisjehuizinga

“Onze keuken is alweer bijna 12 jaar oud, maar we zijn er nog steeds zo blij mee! Destijds kozen we voor hoogglans witte kastdeurtjes met een hout-look keukenblad. De RVS-strip die tegen het keukenblad aan zit, maakt het echt af. Het RVS komt ook weer terug in de handgreepjes. Links op de foto zie je nog de bovenkastjes. We wilden geen standaard kastjes met dichte deurtjes. Deze kastjes scharnieren naar boven. Het melkglas geeft de hele keuken een frisse uitstraling.”

Inspiratie van Indithuisje

Via: @indithuisjeWestwing Home and Living

Stuur jouw eigen keuken inspiratie in!

Volgende maand zelf in de top 10 keukens staan? Stuur dan een foto van jouw keuken naar Top10@Housify.nl of tag een foto op Twitter, Instagram, Facebook of Pinterest met #Housify!