Top 10 eetkamers van deze week (#5)

Top 10 eetkamers van deze week (#5)

Housify publiceert nu ook iedere week de top 10 favoriete eetkamers. Bekijk hieronder prachtige foto’s van Nederlandse eetkamers om inspiratie op te doen.

Tip!

Zie jij een leuk product op de foto? Wij hebben op alle foto’s producten uitgelicht zodat jij gelijk meer informatie over dit product kunt vinden.

Meedoen met de top 10?

Kijk dan onderaan het artikel hoe je een foto kunt insturen!

Inspiratie van Lindy

“Deze kloostertafel hadden we in 2014 net op maat laten maken en paste perfect in het jaren 30 stijltje. Zonde om direct weer te verkopen dus we besloten deze tafel eerst mee te nemen. We zijn allebei fan van de kleur zwart, het liefst mat zwart. We houden van speels dus we hebben een mix van 3 verschillende stoelen in de kleur zwart. De lamp…ja die hebben we ook maar zwart gespoten :)”

Westwing

Inspiratie van Corinekroos

Via: @corinekroos

“Deze steigerhouten tafel hebben we op maat laten maken. De poten hebben al verschillende kleuren gehad. Het is de ideale tafel voor ons: met 4 kids kan hij tegen een stootje.”

Inspiratie van Siefshome

Via: @siefshome

” Het kleedje is gehaakt door mijn moeder en heb ik van haar kado gekregen, de tafel heb ik op marktplaats gekocht evenals de lamp. Het krukje (met het kussen) is van Ikea en heb ik zelf een beetje opgepimpt :)”

Inspiratie van Witjessandra

Via: @witjessandra

” De eetkamer en woonkamer is in ons huis één. Toch is het eetgedeelte wel het middelpunt in huis; vanuit de keuken kijk je op de eettafel – en andersom -, waardoor je toch een soort van eenheid heb en alles kan volgen vanuit beide kanten. Zo blijf je betrokken bij elkaar tijdens het ontbijten op schooldagen en geeft het hierdoor toch die gezelligheid.
Ook als je bij ons binnenkomt is het eerste wat je ziet het eetgedeelte en de kast.
Ik vind het daarom belangrijk dat het een eyecatcher is en het erg gezellig en leuk uitziet.
De eettafel hebben we zelfgemaakt, de stoelen die aan tafel staan variëren, allemaal dezelfde vind ik ietwat saai. Een goed licht erboven, want wij doen praktisch alles aan deze tafel; eten, lezen, knutselen, een spelletje. Ik hou ervan (witte) bloemen op tafel te zetten of wat leuke woonaccessoires. Hierin varieer ik dan ook vrij regelmatig. Wij zitten graag aan de eettafel. Het is een fijne plek in huis.”

Inspiratie van Bri_hoog

Via: @bri_hoog

“Deze witte eettafel is van teakhout en was eerst bruin. Toen vond ik de tafel te grof in onze kamer, maar nu past deze veel beter in het geheel. De tafel heeft al heel wat stoelen om zich heen gehad en nog steeds is de set niet compleet.”

Inspiratie van Hugshuis

Via: @hugshuis

“Nog steeds ben ik blij met mijn ruime en robuuste eettafel. Het bankje is gezellig en comfortabel door de prachtige kussens. Ik schuif graag met mijn inrichting en accessoires en dat kan in deze ruimte perfect. De tafel heeft al op meerdere plekken gestaan en ook de wordbanner, de lijstjes en de vazen met bloemen verander ik regelmatig. Alles bij elkaar een sfeervolle plek, waar we niet alleen maar zitten tijdens het eten!”

Westwing Home and Living

Inspiratie van Degoedewonen

Via: @degoedewonen

Inspiratie van Indithuisje

Via: @indithuisje

“Sinds april van dit jaar wonen wij in ons nieuwe huis, we wisten al vrij snel wat we wilde op de muren. De muur waar de eethoek tegen aan staat is heel licht grijs. Hiervoor hebben we gekozen omdat onze eethoek wit is. Nu valt de eethoek iets meer op. In ons oude huis hadden we teakmeubelen, na 10 jaar wilde ik dat graag inruilen voor witte meubels. De zoektocht naar een nieuwe eethoek was begonnen. Het leuk me zo leuk om een klepbank in huis te hebben. Het bankje naast de tafel hadden we eigenlijk gekocht als salontafeltje, maar nu heeft hij even een ander plekje en functie gekregen aan tafel, maar mij kennende kan hij volgende week weer heel ergens anders staan :)”

Inspiratie van Aarnsrianne

Via: @aarnsrianne

“Om meer warmte te geven aan dit stoere geheel is het af gestyled met het handmade plaid en mooie items zoals de vaas van glas met witte voet.”

Inspiratie van Elskewietses

Via: @elskewietses

“De tafel hebben we al erg lang en is gemaakt van gebruikt steigerhout. We hebben hem helemaal uit Amsterdam laten komen, in de tijd dat steigerhout nog niet zo populair was als nu. De potkachel is een familiestuk en stond nog bij mn overgrootouders in de kamer te branden.”Westwing Home and Living

Stuur jouw eigen eetkamer inspiratie in!

Volgende week zelf in de top 10 eetkamers staan? Stuur dan een foto van jouw eetkamer naar Top10@Housify.nl of tag een foto op Twitter, Instagram, Facebook of Pinterest met #Housify!