Binnenkijken bij Sylvana Hoegee

Binnenkijken bij Sylvana Hoegee

Je krijgt nergens zulke goede inspiratie voor jouw interieur dan wanneer je bij iemand kunt binnenkijken. Wij delen samen met onze lezers leuke artikelen waarbij jij bij hen kunt binnenkijken en waarin zij alles vertellen over hun interieur.

Vandaag de beurt aan Sylvana Hoegee. Zij vertelt in haar Binnenkijken alles over haar interieur, hoe ze hiertoe is gekomen en wat haar het meest inspireert. Je kunt Sylvana volgen op Instagram om meer van haar foto’s te bekijken: @Homeby.Syl

Wil jij anderen ook laten binnenkijken?

Stuur dan een e-mail naar Binnenkijken@Housify.nl met een leuk artikel over jouw interieur, hoe je hierbij bent gekomen en een aantal foto’s.

homebysylwoonkamer

Over Sylvana’s woning

  • Bewoners: Sylvana en haar vriend
  • Plaats: Rotterdam

homebysylinterieur

Sylvana’s verhaal

Toen ik zo’n anderhalf jaar geleden deze woning binnenstapte tijdens een bezichting wist ik het gelijk; hier wil ik wonen! Het appartementje was volledig opgeknapt door de verkoper/makelaar en precies mijn smaak. Ik was op slag verliefd op de keuken en de aparte indeling. Naast dat mijn huis behoorlijk veranderd is sinds ik hier woon, is ook mijn vriend een jaar geleden bij mij en mijn hondje komen wonen.

Over het interieur

Omdat de woning niet heel groot is heb ik gekozen voor lichte meubels en lichte/witte muren. Om toch gezelligheid en warmte te creëren hebben we voor een aantal meubels gekozen met houtaccenten. Ook heb ik bewust gekozen voor niet al te grote meubelen (op de bank na), zo hebben wij in de zithoek 2 kleine salontafeltjes neergezet waar ik nog steeds ontzettend blij mee ben.

Homebysylbloemen

Gek op bloemen

Door middel van accessoires voeg ik kleur toe in de woning. Hierdoor kan ik makkelijk afwisselen met kleuren! En dit gebeurt dan ook regelmatig 😉 Daarnaast ben ik ook gek op bloemen, ik word hier altijd erg vrolijk en ben dan ook wel wekelijks bij de bloemist te vinden!

Homebysyleethoekenkeuken

Eethoek in de woonkamer

Door de aparte indeling van de woonkamer kan ik verschillende hoekjes creeëren. Zo ben ik erg blij met de eethoek. We zijn van een rechthoekige eettafel naar een ronde eettafel gegaan, dit scheelt een hoop ruimte en tijdens het eten is het een stuk gezelliger.

 

Verliefd op de keuken

Mijn keuken is klein maar fijn! Zoals ik al eerder scheef, toen ik deze voor het eerst zag was ik op slag verliefd! Ik hou ervan om lekker te rommelen in de keuken met keukenaccessoires. Het koken zelf vind ik dan weer wat minder leuk, haha.

homebysylslaapkamer

Metamorfose in de slaapkamer

Afgelopen maand hebben we de slaapkamer een mini metamorfose gegeven. Zo hebben we de 2 muren in een groen / grijze tint geverfd! Daarnaast nachtlampjes opgehangen en wat decoratie neergezet. Ik hou ervan om bezig te zijn met mijn interieur, en waarom zou ik dit alleen in de woonkamer doen 😉

 

De extra slaapkamer

Als laatste nog even een kijkje in de extra slaapkamer, die hebben wij gebombardeerd tot ‘kledingkamer’. We hebben een mega kast neergezet waar gelukkig heel veel in past, hierdoor hebben we een hoop opbergruimte wat erg handig is in ons kleine huisje!

Homebysylaccessoires

Nieuwe inspiratie

Ik doe veel inspiratie op Instagram op en vind het leuk om bij andere binnen te kijken en vind het erg leuk dat ik hierdoor weer ideeën krijg voor mijn eigen huisje. Ik kan erg vrolijk worden van nieuwe spulletjes voor in huis, dit kunnen grote dingen zijn maar zo kan ik ook blij worden van bijvoorbeeld de perfecte kleur kaars.

Volg Sylvana op Instagram

Onder de indruk van de foto’s van Sarah? Volg haar dan direct op Instagram:

@Homeby.syl volgen

Altijd op zoek naar nieuwe inspiratie? Volg Housify nu ook op Instagram:

@HousifyNL volgen