Binnenkijken bij Sun.Felter

Binnenkijken bij Sun.Felter

Je krijgt nergens zulke goede inspiratie voor jouw interieur dan wanneer je bij iemand kunt binnenkijken. Iedere week delen wij samen met onze lezers leuke artikelen waarin jij bij hen kunt binnenkijken en waarin zij alles vertellen over hun interieur.

Vandaag mogen we een kijkje nemen bij Suncheré. Zij vertelt in haar Binnenkijken alles over haar interieur, hoe ze hiertoe is gekomen en wat haar het meest inspireert. Je kunt Suncheré volgen op Instagram om meer van haar foto’s te bekijken: @Sun.felter

Wil jij anderen ook laten binnenkijken?

Stuur dan een e-mail naar Binnenkijken@Housify.nl met een leuk artikel over jouw interieur, hoe je hierbij bent gekomen en een aantal foto’s.

Binnenkijken_bij_SunFelter

Over Suncheré woning

  • Bewoners: Suncheré en vriend
  • Soortwoning: Jaren ‘30-woning

Binnenkijken_bij_SunFelter

Suncheré’s verhaal

We wonen sinds 2 jaar samen in deze jaren 30 woning. Toen we samen iets kregen was mijn vriend net klaar met de grote verbouwing van het huis. Ik was er meteen verliefd op, ik heb een zwak voor oude huizen. Alles is eruit gehaald en opnieuw opgebouwd. Behalve de oude elementen zoals de originele schuifdeuren.We wonen sinds 2 jaar samen in deze jaren 30 woning. Toen we samen iets kregen was mijn vriend net klaar met de grote verbouwing van het huis. Ik was er meteen verliefd op, ik heb een zwak voor oude huizen. Alles is eruit gehaald en opnieuw opgebouwd. Behalve de oude elementen zoals de originele schuifdeuren.

Binnenkijken_bij_SunFelter

Fan van klussen

We zijn nog steeds aan het “verbouwen” want ja een eigen huis is nooit af. Afgelopen winter hebben we de bijkeuken en wc beneden vernieuwd en nu zijn we bezig met om de voorkant van het huis te schilderen en de achtertuin opnieuw aan te leggen. Als dit alles klaar is blijft alleen nog de keuken over om te vernieuwen. Gelukkig houden we van klussen.

Binnenkijken_bij_SunFelter

Unieke kleurcombinatie

Mijn vriend houdt van landelijk en ik van Scandinavisch, maar we houden beide van gezelligheid en licht in huis. We hebben daarom als basis wit met natuurlijke materialen gekozen. Zoals onze oude houten vloer die uit een kunstgalerij komt en de eiken houten tafel die mijn vriend op marktplaats had gevonden. Als kleur accent in huis hebben we zwart en groen gekozen

Binnenkijken_bij_SunFelter

Woonaccessoires combineren

Stiekem hou ik wel van tierelantijntjes maar toch ook weer wel van rust. Daarom zijn er in ons huis verzamelplekjes waar ik mijn mooie accessoires samen zet. Dit zijn kandelaars, stolpen, lijsten en vazen. Maar waar ik echt blij van wordt zijn bloemen! Ik haal bijna elke week nieuwe en op deze manier kan ik toch spelen met kleur.

Binnenkijken_bij_SunFelter

Nieuwe inspiratie opdoen

Ik ben een groot fan van instagram en pinterest. Bijna elke dag kijk ik wel even. Het is zo leuk om een passie met andere mensen te delen die je alleen maar kent van hun mooie inspirerende foto’s op hun account. Natuurlijk koop ik ook regelmatig woonbladen. Vtwonen is zeker één van mijn favorieten. Op deze manier doe ik inspiratie op voor ons huis en geef er onze eigen twist aan.

Binnenkijken_bij_SunFelter

DIY-projecten

Mijn passie is interieur maar ik hou er ook echt van om creatief bezig te zijn. Zelf woonaccessoires maken hoort daar zeker bij. Bijvoorbeeld een dromenvanger maken of kasten verven. Regelmatig loop ik de kringloopwinkel binnen in de hoop een mooie vondst te vinden, zodat ik deze kan opknappen. Laatst heb ik met washitape onze muur in slaapkamer verandert. Er zat tape op met allemaal kleine plusjes, maar nu heb ik mooie posters ermee opgehangen.

Volg Suncheré op Instagram

Onder de indruk van de foto’s van Suncheré? Volg haar dan direct op Instagram:

@Sun.felter volgen

Altijd op zoek naar nieuwe inspiratie? Volg Housify nu ook op Instagram:

@HousifyNL volgen