Binnenkijken bij Shoeswithpinklove

Binnenkijken bij Shoeswithpinklove

Je krijgt nergens zulke goede inspiratie voor jouw interieur dan wanneer je bij iemand kunt binnenkijken. Iedere week delen wij samen met onze lezers leuke artikelen waarin jij bij hen kunt binnenkijken en waarin zij alles vertellen over hun interieur.

Vandaag mogen we een kijkje nemen bij Ellen. Zij vertelt in haar Binnenkijken alles over haar interieur, hoe ze hiertoe is gekomen en wat haar het meest inspireert. Je kunt Ellen volgen op Instagram om meer van haar foto’s te bekijken: @Shoeswithpinklove

Wil jij anderen ook laten binnenkijken?

Stuur dan een e-mail naar Binnenkijken@Housify.nl met een leuk artikel over jouw interieur, hoe je hierbij bent gekomen en een aantal foto’s.

Binnenkijken_bij_Ellen

Over Ellen’s woning

  • Bewoners: Ellen
  • Soort woning: Appartement

Binnenkijken_bij_Ellen

Ellen’s verhaal

Sinds 2011 ben ik trotse bewoonster van mijn appartement, inmiddels heb ik mijn stempel er goed opgedrukt en kun je echt zien dat ik hier woon! Maar toen ik hier voor het eerst kwam was het een ratjetoe van kleuren. Geel, smurfenblauw en poepbruin waren blijkbaar de favoriete kleuren van de vorige bewoners. Maar ik wist wat ik wilde, mintgroen!

Over het interieur

De zwakte voor mintgroen had ik al toen ik thuis woonde, ik moest en zal alles hebben wat er in mintgroen te vinden was. Helaas een moeilijke kleur maar tegenwoordig komen er steeds meer mintgroene accessoires! Ik blijf nog steeds op jacht gaan naar mintgroene spulletjes! M’n laatste pronkstuk is de lamp hieronder van ‘CP collections’, een betonnen lamp met mintgroen en koper én een kooldraadlamp. Wat een beauty hè!

Binnenkijken_bij_Ellen

Woonaccessoires combineren

Accessoires zijn bij mij thuis echt een statement! Ik houd van bijzondere aparte dingetjes waardoor het soms een beetje op een museum lijkt. Vorig jaar ontdekte ik dat wit, koper, mintgroen en hout een super combinatie is. M’n inrichting is niet één specifieke stijl, ik hou van fris, speels, vintage en een Scandinavische touch. Door de combinatie van de kleuren klopt het allemaal en is het één geheel.
Nog niet zo lang geleden heb ik een muur in m’n woonkamer mintgroen geverfd en m’n keuken. Sindsdien valt alles nog beter op z’n plek!

Binnenkijken_bij_Ellen

Nieuwe inspiratie

Mijn inspiratie kan ik uit heel veel dingen halen. Dit kan muziek zijn, een film, een mooi winkeltje, kleding, noem het maar op! Het begon allemaal met instagram, ik volgde een aantal meiden die een interieur hadden om door een ringetje te halen! En door het programma vt wonen kriebelde het me allemaal nog meer om hier eens wat mee te doen, daarnaast is fotograferen één van m’n hobby’s en dat kwam goed uit met instagram!
Ik zocht veel inspiratie foto’s op en bezocht veel winkels om unieke accessoires bij elkaar te kopen. Langzamerhand ontstond er een eenheid en ontdekte ik al heel snel wat ik mooi vond. De combinatie mintgroen, wit, hout en koper zijn echt mijn ding! Als ik in mijn woonkamer zit ben ik helemaal in m’n element!
Daarnaast houd ik ook erg van planten in huis, soms voelt het net een jungle haha!

Binnenkijken_bij_Ellen

Nieuwe kleuren

Toch vind ik het lastig om trouw te blijven aan bepaalde kleuren. De combinatie zwart/wit spreekt me bijvoorbeeld ook erg aan, en de kleur roze blijft ook een zwakte. Ik heb er daarom voor gekozen om deze kleuren terug te laten komen in m’n slaapkamer.

Binnenkijken_bij_Ellen

Tekenen op het krijtbord

Nog een pronkstuk in m’n huis is de zwarte krijtdeur in mijn hal. Eens in de zoveel tijd haal ik alles eraf en ga ik even helemaal los met mijn tekenkunsten!
Altijd onder het genot van een muziekje en een drankje!

Volg Ellen op Instagram

Onder de indruk van de foto’s van Ellen? Volg haar dan direct op Instagram:

@Shoeswithpinklove volgen

Altijd op zoek naar nieuwe inspiratie? Volg Housify nu ook op Instagram:

@HousifyNL volgen