Binnenkijken bij Sarah Madieke

Binnenkijken bij Sarah Madieke

Je krijgt nergens zulke goede inspiratie voor jouw interieur dan wanneer je bij iemand kunt binnenkijken. Vanaf vandaag delen wij samen met onze lezers leuke artikelen waarbij jij bij hen kunt binnenkijken en waarin zij alles vertellen over hun interieur.

De primeur is aan Sarah Madieke. Zij vertelt in haar Binnenkijken alles over haar interieur, hoe ze hiertoe is gekomen en wat haar het meest inspireert. Je kunt Sarah volgen op Instagram om meer van haar foto’s te bekijken: @Sarahmadieke

Wil jij anderen ook laten binnenkijken?

Stuur dan een e-mail naar Binnenkijken@Housify.nl met een leuk artikel over jouw interieur, hoe je hierbij bent gekomen en een aantal foto’s.

Woonkamer inspiratie Sarah Madieke

Over Sarah’s woning

  • Bewoners: Ali (27) & Sarah (26)
  • Plaats: Utrecht
  • Soort woning: bovenwoning
  • Oppervlakte: 50 m²

Binnenkijken bij Sarah Madieke

Sarah’s verhaal

Ik woon samen met mijn vriend in een bovenwoning in Utrecht, vlakbij de binnenstad. Wij wonen hier nu twee jaar en toen we gingen verhuizen vond ik het zo leuk om ons huis in te richten en eigen te maken. In de loop van de jaren ben ik er steeds meer achtergekomen wat mijn stijl is.

Over het interieur

Omdat onze woonkamer vrij klein is, hebben wij ervoor gekozen om de muren wit te laten. Dit maakt het ruimtelijk en bovendien hou ik van een licht Scandinavisch interieur. Ik vind het belangrijk om de basis in huis licht te houden, zodat ik kan afwisselen met trendkleuren en woonaccessoires.

Doorkijk woonkamer Sarahmadieke

Het hoofdthema is hout

Om het geheel een warme sfeer te geven, gebruik ik veel hout in mijn interieur. Zo hebben wij een houten vloer en zijn mijn bijzettafeltjes ook van hout. Vooral de combinatie met wit vind ik mooi. Hout geeft sfeer en gezelligheid, precies wat ik graag wil in mijn huis!

 

Woonplanten zijn onmisbaar

Veel groen in huis vind ik belangrijk. Het maakt het interieur net wat meer af en het is ook nog eens gezond; al die planten met hun extra zuurstof 😉 . Ik zou mijn planten in ieder geval niet meer kunnen wegdenken. Vooral de monstera (gatenplant) ben ik dol op en waar ik echt een zwak voor heb zijn cactussen. Je ziet ze dan ook door ons hele huis staan.

 

Het fijne aan planten is dat je veel kunt afwisselen met ‘plantenbakken’. Zo heb ik een plant in een houten mand, maar ook in een papieren zak en een stoffen mand. En heb je geen plek meer op de grond of bijzettafeltjes? Werk je planten de hoogte in! Aan mijn ladder in de keuken heb ik twee potjes hangen met cactussen erin. Ook luchtplantjes van Draadzaken zijn erg leuk om op te hangen.

Woonplanten en houten bijzettafels

Nieuwe woonaccessoires kopen

Af en toe kom ik een meubelstuk tegen dat ik echt móet hebben. Zoals het bijzettafeltje van boomstammetjes van vtwonen en de rotanstoel van Rohe Noordwolde. Maar ik kan ook heel gelukkig worden van kleine woonaccessoires, zoals een mooie kaarsenhouder of vaasje.

 

Bronnen van inspiratie

Ik krijg mijn dagelijkse dosis interieurinspiratie op Instagram. Het is zo leuk om mensen te volgen die dezelfde passie voor interieur delen en zij zijn dan ook echte inspiratiebronnen voor mij. Als ik over straat loop probeer ik altijd onopvallend bij mensen naar binnen te kijken om te zien hoe hun huis eruit ziet. Op Instagram kan ik lekker ongegeneerd bij mooie huizen naar binnenkijken en inspiratie opdoen!

Sarah’s Keuken

Keuken Inspiratie Sarahmadieke SSarah brengt ook in haar keuken unieke kleuren met elkaar samen. Zo ontstaat een mooi geheel wat niet alleen ontzettend functioneel is, maar ook prachtig en goed bij elkaar past.

Keuken Inspiratie Sarahmadieke 2

Volg Sarah op Instagram

Onder de indruk van de foto’s van Sarah? Volg haar dan direct op Instagram:

@SarahMadieke volgen

Altijd op zoek naar nieuwe inspiratie? Volg Housify nu ook op Instagram:

@HousifyNL volgen