Binnenkijken bij Priyanka de Penning

Binnenkijken bij Priyanka de Penning

Je krijgt nergens zulke goede inspiratie voor jouw interieur dan wanneer je bij iemand kunt binnenkijken. Iedere week delen wij samen met onze lezers leuke artikelen waarin jij bij hen kunt binnenkijken en waarin zij alles vertellen over hun interieur.

Vandaag mogen we een kijkje nemen bij Priyanka. Zij vertelt in haar Binnenkijken alles over haar interieur, hoe ze hiertoe is gekomen en wat haar het meest inspireert. Je kunt Priyanka volgen op Instagram om meer van haar foto’s te bekijken: @Prii_Yankaa

Wil jij anderen ook laten binnenkijken?

Stuur dan een e-mail naar Binnenkijken@Housify.nl met een leuk artikel over jouw interieur, hoe je hierbij bent gekomen en een aantal foto’s.

Binnenkijken_bij_Priyanka_topshot

Over Priyanka’s woning

  • Bewoners: Priyanka (23) & Michael
  • Plaats: Rotterdam
  • Soort woning: 5-kamerappartement

Binnenkijken_bij_Priyanka_sideview_woonkamer

Priyanka’s verhaal

Wij wonen nu een jaar met heel veel plezier in ons huis waar we zelf flink hebben geklust. Ons vorige appartement was roze, tuttig; echt een meisjeshuis. Dit werd echt van ons samen en moest stoer, mooi en echt iets van ons samen worden. Ik vind niet dat wij een specifieke stijl hebben. Als ik het toch een naam moet geven is het modern industrieel.

Over het interieur

We wilden een paar eyecatchers in het huis hebben. De grootste wand in de woonkamer mocht lekker opvallen, en al snel vielen we voor het prachtige baksteen behang uit de collectie van VTwonen. Die werd de basis van de woonkamer. Ik hou van licht en ruimte, daarom zijn verder alle muren wit. De muur met baksteenbehang is zo een echte eyecatcher geworden. Wandplankjes van Gamma, tv kast en klok van Ikea, kleine trolley van WoonXL.

Binnenkijken_bij_Priyanka_woonkamer_midden
Andere eyecatchers zijn onze salontafel van Henders & Hazel en de grote hanglamp er boven van de Woonstore. Deze heeft mijn vriend uitgekozen, ik vind ‘m nog steeds prachtig! De witte leren fauteuils komen ook bij Henders & Hazel vandaan. Kleine zwarte salontafel is van de Kwantum, net als de industriële vloerlamp. De zwarte vitrinekast is van Ikea.

 

Kamerplanten voegen veel sfeer toe

Toen de basis er eenmaal was vond ik het allemaal wel wit en wat kaal. Langzamerhand zijn er steeds meer planten in huis gekomen, wat een sfeer kan dat brengen. Ik ben nu helemaal fan van kamerplanten en er staan er dus ook aardig wat in huis. Het voegt echt wat toe aan je interieur!

Binnenkijken_bij_Priyanka_eetkamer_topshot

De verbouwde eethoek

Onze eethoek grenst aan de woonkamer. Dit is een voormalige slaapkamer; de vorige bewoners hadden de tussenmuur er al uitgesloopt. Onze trots is wel de prachtige kloostertafel. Deze hebben we gekocht bij een winkel in Brabant, de naam weet ik niet meer. We konden zelf de tafel samen stellen, dus zelf een blad en tafelpoten gekozen. Originele tafel dus! We hebben gekozen om aan de ene kant van de tafel 3 stoelen van de Zuiderster te zetten, aan de andere kant een bankje van Jysk. De hanglampen boven de eettafel zijn van de Kwantum, vitrinekast van Ikea.

Binnenkijken_bij_Priyanka_overview

Voorlopig helemaal tevreden

Een aantal dingen in huis moeten nog opgeknapt worden. De slaapkamer krijgt binnenkort een make-over, de badkamer en toilet staan ook in de toekomst op de planning. Ons woningbouw keukentje is helaas niet heel fotogeniek, haha! Ik verander graag dingen in huis, maar hou het tegenwoordig wat rustiger. Mijn vriend vindt het maar niets als ik steeds met nieuwe dingen aan kom. Een nieuwe plant in huis kan al weer een heel andere uitstraling geven. Ik ben tevreden met hoe het nu is, en ik denk dat wij hier nog vele jaren met heel veel plezier zullen wonen.

Priyanka’s eetkamer

Binnenkijken_bij_Priyanka_eetkamer

Volg Priyanka op Instagram

Onder de indruk van de foto’s van Sarah? Volg haar dan direct op Instagram:

@Prii_Yankaa volgen

Altijd op zoek naar nieuwe inspiratie? Volg Housify nu ook op Instagram:

@HousifyNL volgen