Binnenkijken bij Jeanine Theunisse

Binnenkijken bij Jeanine Theunisse

Je krijgt nergens zulke goede inspiratie voor jouw interieur dan wanneer je bij iemand kunt binnenkijken. In Binnenkijken delen wij samen met onze lezers leuke artikelen waarbij jij bij hen kunt binnenkijken en waarin zij alles vertellen over hun interieur.

Vandaag is het aan Jeanine Theunisse. Zij vertelt in haar Binnenkijken alles over haar interieur, hoe ze hiertoe is gekomen en wat haar het meest inspireert. Je kunt Jeanine volgen op Instagram om meer van haar foto’s te bekijken: @JeanineTheunisse

Wil jij anderen ook laten binnenkijken?

Stuur dan een e-mail naar Binnenkijken@Housify.nl met een leuk artikel over jouw interieur, hoe je hierbij bent gekomen en een aantal foto’s.

Jeaninetheunisse_Woonaccessoires_woonkamer

Over Jeanine’s woning

  • Bewoners: Jeanine (20)
  • Plaats: Sliedrecht

Jeaninetheunisse_cactussen

Jeanine’s verhaal

Sinds juni 2015 woon ik op kamers en kon ik die kamers helemaal inrichten naar mijn eigen smaak. Toen ik nog thuis woonde, richtte ik mijn slaapkamer in met wat bij elkaar gespaarde accessoires die allemaal een hele andere stijl bevatten. Daarom vond ik het heerlijk om mijn huidige kamer helemaal opnieuw in te richten en heb ik toen ook alles nieuw gekocht/gekregen.

Planten brengen sfeer

Het begon met een stolp die gevuld was met cactussen. Toen ik voor het eerst thuis kwam, stond die zomaar op mijn tafel. Dat was een verrassing van mijn vriendje. Super lief en stylish tegelijk! Dit is daarom ook nog steeds mijn favoriete accessoire. Zo kreeg ik ook de Yucca plant cadeau. Een echte eyecatcher in mijn kamer. Ik vind het leuk om hem en mijn andere plantjes te zien groeien en voor de planten te zorgen. Planten brengen sfeer in mijn kamer. Ondertussen heb ik al heel wat cactussen, vetplanten en andere leuke planten. Voor planten ga ik naar de Intratuin. Die zit bij mij in de buurt en hier hebben ze altijd een ruim aanbod.

Jeaninetheunisse_woonaccessoire (1)

Do-It-Yourself

Elke week verander ik wel wat aan mijn kamer. Daarom is de houten plaat tegen de muur aan echt ideaal. Dit was een leuke DIY die ik op Pinterest heb gespot. Een houten plank van de Praxis waarop ik plaatjes plak die ik mooi vind. Zo ontstaat er elke keer weer een heel ander moodboard. Nu combineer ik hem met een poster die ik van mijn stage heb gekregen.

Van mijn tante kreeg ik een bruin kastje met 4 plankjes. Dit kastje heb ik zelf wit geverfd en is nu het kastje met de mooiste spulletjes erop geworden. Zodra ik iets nieuws heb, zet ik dat vaak daarop omdat het lekker opvalt. Zo stond al lang de houten hand van HAY op mijn verlanglijstje. Sinds ik hem gekocht heb, staat hij op dat kastje. Het grappige is, dat wanneer ik visite heb gekregen en ik de volgende ochtend mijn kamer binnen stap, de hand altijd weer in een andere stand staat. Op dat kastje staat ook een glazen lijstje met een varenblad ertussen die ik op vakantie heb gevonden.

Jeaninetheunisse_woonaccessoire_kastjes

Nieuwe woonaccessoires kopen

Mijn familie en vrienden weten ondertussen heel goed waar ik van hou, waardoor ik vaak accessoires cadeau krijg. Zo heb ik de letterlamp van Hema, de lightbox van A Little Lovely Company en een plantenstandaard van Stoer Metaal cadeau gekregen. Allemaal accessoires waar ik nog steeds heel erg blij mee ben!

 

Zusss

De kussens op mijn bank wissel ik regelmatig af. Eigenlijk komen bijna al mijn kussens bij H&M Home vandaan. Ik heb ook een kussentje van Zusss gekregen. Van Zusss heb ik trouwens meer dingen in mijn kamer, zoals opbergmanden en een kaartendisplay. Ik heb dit merk leren kennen tijdens mijn stage en het past dankzij hun natuurtinten goed in mijn kamer.

Jeaninetheunisse_woonaccessoire

Nieuwe accessoires voor de muur

Boven mijn bank heb ik 2 posters in lijsten hangen. Die posters heb ik zelf af laten drukken. Binnenkort ben ik van plan er mooie zomerplaten in te stoppen. Terwijl ik één van de posters in een lijst aan het stoppen was, brak het glas. Hier baalde ik toen heel hard van, maar uiteindelijk heeft dit wel iets leuks opgeleverd. Ik gebruik dat frame van die lijst nu namelijk als accessoire op mijn tv-meubel. Dit breekt de witte muur achter mijn tv en staat nog leuk ook! :)

 

Een eigen kleurcode

Omdat ik student ben, hou ik de Action en de Xenos goed in de gaten. Hier kan je tegenwoordig hele goedkope en leuke accessoires kopen. Tijdens het speuren door die winkels, val ik vaak op zwart/witte en houten accessoires. Door mij aan die ‘kleurcode’ te houden, is mijn kamer nu echt een geheel en ben ik er heel blij mee!

Volg Jeanine op Instagram

Onder de indruk van de foto’s van Jeanine? Volg haar dan direct op Instagram:

@Jeaninetheunisse volgen

Altijd op zoek naar nieuwe inspiratie? Volg Housify nu ook op Instagram:

@HousifyNL volgen