Binnenkijken bij Huisjenr37

Binnenkijken bij Huisjenr37

Je krijgt nergens zulke goede inspiratie voor jouw interieur dan wanneer je bij iemand kunt binnenkijken. Iedere week delen wij samen met onze lezers leuke artikelen waarin jij bij hen kunt binnenkijken en waarin zij alles vertellen over hun interieur.

Vandaag mogen we een kijkje nemen bij Melissa. Zij vertelt in haar Binnenkijken alles over haar interieur, hoe ze hiertoe is gekomen en wat haar het meest inspireert. Je kunt Melissa volgen op Instagram om meer van haar foto’s te bekijken: @Huisjenr37

Wil jij anderen ook laten binnenkijken?

Stuur dan een e-mail naar Binnenkijken@Housify.nl met een leuk artikel over jouw interieur, hoe je hierbij bent gekomen en een aantal foto’s.

Binnenkijken_bij_Huisjenr37

Over Melissa woning

  • Bewoners: Melissa (22), Chris (26) en twee hondjes
  • Plaats: Leiderdorp
  • Soort woning: Maisonnette

Binnenkijken_bij_Huisjenr37

Melissa’s verhaal

Mijn vriend en ik hebben eerst een jaar een huisje gehuurd voordat we gingen kijken voor een koophuis. Eind vorig jaar hebben we de stap gezet en ons eerste huis gekocht! Samen met onze hypotheek hebben we een bouwdepot genomen, om het huis helemaal naar onze smaak te verbouwen en in te richten. Omdat het huis best verouderd was en totaal niet onze smaak, hebben we zowat elke centimeter in huis aangepakt. Alleen de keuken is blijven staan, haha. We wonen er nu net twee maandjes dus er moeten nog puntjes op de i gezet worden, maar beetje bij beetje is dit echt ons thuis geworden!

Binnenkijken_bij_Huisjenr37

Over het interieur

Ons interieur is vooral veel wit, grijs en hout. Ik houd van licht en neutraal en vooral niet teveel poespas. Voordat we gingen verbouwen heb ik heel instagram, pinterest, tumblr en noem maar op afgespeurd naar inspiratie. Ik heb hier zoveel ideeën opgedaan, die ik ook heb verwerkt in ons interieur, zoals onze eettafel en tvmeubel. We zijn op dit moment nog bezig om nog meer accessoires toe te voegen in ons huis en ben nog opzoek naar een leuk vloerkleed. Dus als iemand suggesties heeft :)

Binnenkijken_bij_Huisjenr37

Een gezellige eethoek

Onze eettafel hebben we door een vriend van ons laten maken, samen het het bankje. Ik vind dit wel lekker speels staan in plaats van alleen stoelen om te eettafel heen! Bij het stukje tussen de eettafel en keuken zat vroeger een grote kast. Die muur hebben we gesloopt en een stuk muur doorbroken, en er een barretje van gemaakt. Zo is de keuken ook een beetje bij onze eethoek betrokken. Nu zijn we alleen nog opzoek naar twee leuke barkrukken om het barretje af te maken.
Het bord boven de eettafel heb ik samen met mijn moeder gemaakt van steigerhout. Zo heeft het ook een persoonlijke twist en het matched leuk samen met onze eetbank!

Binnenkijken_bij_Huisjenr37

Zelfgemaakte woonaccessoires

Om van je huis echt een thuis te maken moet je accessoires en foto’s gebruiken en gewoon doen wat jij leuk vindt! Boven onze bank hangt een IXXI van een vakantiefoto van ons samen. En verspreid in huis staan en hangen kaarten en posters die ik zelf ontwerp. Al mijn ontwerpen zijn voor iedereen die daar interesse in heeft gratis te downloaden op mijn website. Ook maak, en verkoop ik dan op mijn webshop verschillende kralenhangers, slingers en kettingen waar je kaartjes of foto’s aan op kan hangen. Even wat anders dan fotolijstjes!

Binnenkijken_bij_Huisjenr37

Eindelijk genoeg kastruimte!

Onze slaapkamer was zo groot, dat we tijdens de verbouwing een klein muurtje erin hebben gezet, om zo een walk-in-closet te maken! Dit is echt een meisjesdroom die is uitgekomen! Niet meer te weinig kastruimte haha. Samen met mijn vriend hebben we goed na gedacht over de indeling en hebben we gekozen voor de PAX kasten van Ikea. De kasten zijn makkelijk uit te breiden en als je de inrichting even wat anders wilt hebben, kan dit ook gewoon.

Binnenkijken_bij_Huisjenr37

Klein maar fijn

Mijn passie is interieur maar ik hou er ook echt van om creatief bezig te zijn. Zelf woonaccessoires maken hoort daar zeker bij. Bijvoorbeeld een dromenvanger maken of kasten verven. Regelmatig loop ik de kringloopwinkel binnen in de hoop een mooie vondst te vinden, zodat ik deze kan opknappen. Laatst heb ik met washitape onze muur in slaapkamer veranderd. Er zat tape op met allemaal kleine plusjes, maar nu heb ik mooie posters ermee opgehangen.

Volg Melissa op Instagram

Onder de indruk van de foto’s van Melissa? Volg haar dan direct op Instagram:

@Huisjenr37 volgen

Altijd op zoek naar nieuwe inspiratie? Volg Housify nu ook op Instagram:

@HousifyNL volgen