Binnenkijken bij Fokje Zijlstra-Boonstra

Binnenkijken bij Fokje Zijlstra-Boonstra

Je krijgt nergens zulke goede inspiratie voor jouw interieur dan wanneer je bij iemand kunt binnenkijken. Regelmatig delen wij samen met onze lezers leuke artikelen waarbij jij bij hen kunt binnenkijken en waarin zij alles vertellen over hun interieur.

Vandaag is het de beurt aan Fokje Zijlstra. Zij vertelt in haar Binnenkijken alles over haar interieur, hoe ze hiertoe is gekomen en wat haar het meest inspireert. Je kunt Fokje volgen op Instagram om meer van haar foto’s te bekijken: @Huisje_Boompje_Beestje

Wil jij anderen ook laten binnenkijken?

Stuur dan een e-mail naar Binnenkijken@Housify.nl met een leuk artikel over jouw interieur, hoe je hierbij bent gekomen en een aantal foto’s.

Fokje_woonkamer

Over Fokje’s woning

  • Bewoners: Fokje en haar partner
  • Motto: “Less is more”

Fokje_woonaccessoires

Fokje’s verhaal

In 2011 hebben we ons nieuwbouwwoning vanaf papier gekocht. Dus we hebben van te voren niet real life kunnen kijken hoe de ruimtes eruit kwamen te zien, best spannend..

Wij hebben er destijds voor gekozen om eerst een goede kwalitatieve basis aan te brengen. Dit doe je maar één keer (als het goed is) en kost best veel geld.

Fokje_woonkamer3

Over het interieur

Terwijl mijn partner & ik heel verschillende types zijn, ging het uitzoeken van bijna alles voor het huis verbazingwekkend goed! 😉

 

Wij houden van een rustige basis en daarnaast van natuurlijke kleuren & materialen als hout, beton, linnen etc. Zo kozen wij voor de basis voor witte muren en gordijnen. En een houten vloer was een vereiste!

Fokje_keuken

Over de keuken

Ook de basis van de keuken hielden we rustig: hoogglans wit en zonder greepjes. En met onze liefde voor beton een betonnen aanrechtblad. De combinatie van de materialen van de keuken met de houten vloer vind ik prachtig!

Fokje_woonkamer2

Over de woonkamer van Fokje

Onze oude bruine bank hebben we als eerste ingeruild voor een grote grijze hoekbank van linnen. Deze prachtige bank hebben we zelf samengesteld en gekocht bij Basiclabel in Hoorn. De salontafel heb ik via Marktplaats gevonden. Daarnaast hebben we onze mooie oude kast gevonden via Instagram.

Fokje_eetkamer

Time flies..

We wonen er nu alweer bijna drie jaar en we zijn nog steeds druk bezig een geheel van onze inrichting te maken. Momenteel zijn we bezig met een nieuwe tv meubel, naar eigen ontwerp. En zijn we op zoek naar een mooie eikenhouten eettafel, passend bij de vloer en nieuwe eetkamerstoelen. We zijn nog lang niet klaar.. 😉

Collage_huisje_boompje_beestje

Volg Fokje op Instagram

Onder de indruk van de foto’s van Fokje? Volg haar dan direct op Instagram:

@Huisje_boompje_beestje volgen

Altijd op zoek naar nieuwe inspiratie? Volg Housify nu ook op Instagram:

@HousifyNL volgen