Binnenkijken bij By_Lian

Binnenkijken bij By_Lian

Je krijgt nergens zulke goede inspiratie voor jouw interieur dan wanneer je bij iemand kunt binnenkijken. Iedere week delen wij samen met onze lezers leuke artikelen waarin jij bij hen kunt binnenkijken en waarin zij alles vertellen over hun interieur.

Vandaag mogen we een kijkje nemen bij Lianne. Zij vertelt in haar Binnenkijken alles over haar interieur, hoe ze hiertoe is gekomen en wat haar het meest inspireert. Je kunt Lianne volgen op Instagram om meer van haar foto’s te bekijken: @By_lian

Wil jij anderen ook laten binnenkijken?

Stuur dan een e-mail naar Binnenkijken@Housify.nl met een leuk artikel over jouw interieur, hoe je hierbij bent gekomen en een aantal foto’s.

Binnenkijken_bij_By_Lian

Over Lianne’s woning

  • Bewoners: Mark (26) & Lianne (23)
  • Plaats: Hoogeveen
  • Soortwoning: Levensloopwoning
  • Koop of huur?: Huurwoning
  • Oppervlakte woonkamer: 30,00 m2

Binnenkijken_bij_By_Lian

Lianne’s verhaal

Toen wij hoorden dat er een nieuwbouw kwam in Hoogeveen waren wij wel erg nieuwsgierig naar de huizen, uiteindelijk voor gekozen om ons aan te melden voor de huizen. Er was erg veel belangstelling, gelukkig konden wij een huisje uitzoeken die wij graag wilden huren.
Wij hebben de sleutel in oktober 2014 gekregen en zijn ook meteen begonnen met het klussen. Op 28 november 2014 zijn we dan eindelijk over gegaan. Dit is ons eerste huisje en zeker niet de laatste, ooit willen we een huisje kopen in plaats van huren, maar voor nu is dit super!

Binnenkijken_bij_By_Lian

Over het interieur

Wij wisten eigenlijk al vrij snel dat wij onze lange muur antraciet wilden hebben en het muurtje achter de televisie ook. Voor de rest wilden we alles vrij licht hebben omdat het anders te donker in het huis werd, dus de andere muren werden wit. Ook was het voor ons niet moeilijk om te kiezen tussen de meubels, wij hebben gekozen voor een serie van Leenbakker, de serie heet Lynn, ik wilde niet allemaal verschillende soorten kasten, tafels..
De bank was nog even een dingetje. Mijn vriend wilde graag een bank met twee kleuren, nou probeer daar maar eens leuke bank in te vinden.. Zoeken en zoeken.. niks kunnen vinden, tot dat een collega van mij aankwam met een foldertje van XXXLutz in Nordhorn (Duitsland), de perfecte bank, we zijn wezen kijken en gelijk waren wij verkocht, Nordhorn is niet om de hoek, maar het was het zeker waard! En het is echt een prachtig woonwarenhuis (aanrader!).

Binnenkijken_bij_By_Lian

Planten in het interieur

Wij hebben niet veel planten in huis omdat wij een katje in huis hebben rond lopen die alle potten uitgraaft.. Wel ben ik een fan van cactussen dus die heb ik genoeg in huis staan, zoals op het tomadorekje van de Hema, onder diverse stolpen en op plekken waar de kat dus niet bij kan. Mocht het ooit goed gaan met planten en de kat dan haal ik zeker meer groen in huis!

Binnenkijken_bij_By_Lian

Nieuwe inspiratie opdoen

Ik doe veel inspiratie op via Instagram en volg ook veel interieurliefhebbers net als ik, ook hou ik er uiteraard van om anderen te inspireren. Hierdoor kom je veel leuke dingen tegen, dat als je een fotootje ziet dat je eigenlijk gelijk op de fiets wil springen om naar de winkel te gaan om het te kopen.
Ik heb geen vaste winkel waar ik mijn woonaccessoires koop, het meeste komt van de Action, Hema en Xenos, door de kleine prijsjes kun je zoveel en zo vaak veranderen in je huis, ik kan daar heel blij van worden!

Binnenkijken_bij_By_Lian

Een eigen keuken inrichten

Helaas is het een huurwoning en heb je niet heel veel te zeggen over wat voor keuken er in je huis komt. Het waren standaard 3 kasten beneden en 3 kasten boven, wij hebben er voor gekozen om er een extra kastje bij te plaatsen met gasfornuis erin (omdat ik geen los gasfornuis wilde hebben) en ook met het idee van als we ooit een vaatwasser wilde hebben dat we die er in konden bouwen (wat al vrij snel gebeurde). Gelukkig konden we wel zelf kiezen wat voor kleur de keuken ging worden, wij kozen als kleur voor de kastjes Antraciet en voor het werkblad Nubia Grijs Papyrus.

Volg Lianne op Instagram

Onder de indruk van de foto’s van Lianne? Volg haar dan direct op Instagram:

@By_lian volgen

Altijd op zoek naar nieuwe inspiratie? Volg Housify nu ook op Instagram:

@HousifyNL volgen